Η ιστορία μας ξεκινάει το 1976 στην πόλη της Πτολεμαΐδας, όπου αρχίζει την δραστηριότητα του ως Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κουσιδής Τηλέμαχος.

Το 1980 παράλληλα με την δραστηριότητα του ηλεκτρολόγου, ξεκινάει τη λειτουργία του 1ΟΥ καταστήματος στην οδό Νοσοκομείου 11 σε ένα μικρό κατάστημα 50-60 m2

Η ανάπτυξη είναι γρήγορη και το αποτέλεσμα είναι η επιχείρηση να μεταφερθεί το 1982 σε μεγαλύτερο κατάστημα στην οδό 25ΗΣ Μαρτίου 50, με συνολικό εμβαδόν 250m2 ,όπου και παραμένει ως σήμερα .

Το 1990 η ατομική επιχείρηση αλλάζει μορφή και γίνεται εταιρία Ο.Ε. Η επιχείρηση ως το 1993 απασχολεί πλέον (στον κατασκευαστικό τομέα) 15 άτομα προσωπικό. Έτσι αποφασίζεται η δραστική αλλαγή της λειτουργίας της και γίνεται η απόφαση αυτή, τομή για το μέλλον της.

Από το 1993δίνεται έμφαση στο εμπορικό κομμάτι της επιχείρησης και ο λόγος είναι το άνοιγμα των πωλήσεων στους υπολοίπους ηλεκτρολόγους-τεχνίτες της περιοχής , οι οποίοι ως εν δυνάμει πελάτες σαφώς, θα αναγνώριζαν την παύση των εργασιών στον κατασκευαστικό τομέα και θα έβλεπαν την εταιρία << ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ>> σίγουρα όχι σαν ανταγωνιστή τους.

Η τελική μετοχική σύνδεση της εταιρίας η οποία υπάρχει ως σήμερα, γίνεται το έτος 2000 και περιλαμβάνει τον ιδρυτή της, ΚΟΥΣΙΔΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟ και τον ΚΟΥΣΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ.

Το έτος 2008 γίνεται επέκταση στο κατάστημα της οδού 25ης Μαρτίου 50 με προσάρτηση του διπλανού καταστήματος.

Το 2008 επίσης, η εταιρία μας κάνει το μεγάλο βήμα για την απόκτηση ενός καταστήματος στην οδό 25ης Μαρτίου 121, συνολικού εμβαδού 550 m2 το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της εταιρίας και βάση για τα μελλοντικά μας σχέδια.

Η Τεχνολογία LED είναι ΕΔΩ

led

Χάρτης Καταστήματος

map

Μειώστε την κατανάλωση

greenhouse