Χωρίς αμφιβολία, τα συστήματα φωτισμού με LED τεχνολογία άνοιξε το δρόμο για τον «πράσινο φωτισμό», προσφέροντας υψηλής ποιότητας φωτισμό, με 90% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να μειώσουμε τώρα το ποσό της ενέργειας που καταναλώνουμε για τις ανάγκες φωτισμού μας, στο 10% της αρχικής της κατανάλωσης μας.

Επίσης, μέσα από την πλούσια γκάμα των προϊόντων LED, προσφέρουμε λύσεις σχεδόν για κάθε εφαρμογή φωτισμού: για τα εργοστάσια, γραμμές παραγωγής, πλοία, σκάφη αναψυχής, υπαίθριους χώρους, σχολεία, νοσοκομεία, γραφεία, σπίτια, δρόμους, καταστήματα, εκθεσιακά κέντρα και άλλα. Ουσιαστικά, όπου υπάρχει μια συμβατική πηγή φωτός, υπάρχει μια αίτηση για LED λαμπτήρα.

Εκτός του οτι προσφέρουν μια σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, τα φώτα LED επίσης έχουν τα εξής πλεονεκτήματα σε σχέση με τους συμβατικούς (CFL) λαμπτήρες:

- δεν περιέχουν μόλυβδο, υδράργυρο ή κάδμιο

- δεν απελευθερώνουν CO2 στο περιβάλλον

- είναι 100% ανακυκλώσιμα

- έχουν ένα λειτουργικό χρόνο ζωής 60,000 + ώρες

- έχουν χαμηλές θερμοκρασίες λειτουγίας

- είναι πιστοποιημένα και πλήρως σύμφωνα με CE και RoHC οδηγιών


Η αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων σας με λύσεις φωτισμού LED είναι τόσο εύκολη και γρήγορη, καθώς δεν απαιτούνται προσαρμογές στα υπάρχουσα φωτιστικά σας. 

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και λύσεις φωτισμού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Τεχνολογία LED είναι ΕΔΩ

led

Χάρτης Καταστήματος

map

Μειώστε την κατανάλωση

greenhouse